De ce aleg partenerii să lucreze cu noi

Expertiza și experiența acumulată în timp garantează calitatea produselor pe care le oferim clienților noștri. Suntem parte a progresului, producem în mod sustenabil materialele de care societatea are nevoie, cercetăm, inovăm constant și suntem preocupați de impactul pe care îl avem asupra mediului și de siguranța și sănătatea angajaților noștri.

CINE ESTE CHIMCOMPLEX?

Suntem unul din cei mai importanţi fabricanţi de produse chimice din România cu o istorie de peste 60 de ani. Compania operează cel mai mare combinat chimic din România, având 2 sucursale la Onești și Râmnicu Vâlcea și suntem cel mai mare exportator cu capital privat românesc.

CHIMCOMPLEX ÎN CIFRE

Descarcă rapoartele financiare

Descarcă Rapoarte Financiare

Declarații nefinanciare

Descarcă Declarație Nefinanciară 2020

Descarcă Declarație Nefinanciară 2019

PREȚ ACȚIUNI

Acțiunile emise de Chimcomplex SA Borzești sunt tranzacționate pe Bursa de Valori București pe baza Deciziei nr. 803/21.07.2015. Acțiunile companiei sunt cotate la categoria AeRo Standard – simbol bursier CHOB. Utilizând linkul de mai jos se poate accesa site-ul Bursei de Valori Bucuresti, unde se pot găsi date de tranzacționare pentru acțiunile Chimcomplex SA (simbol CHOB) și reprezentarea grafică a evoluției prețului și volumului acestora.

Accesează Bursa de Valori

STRUCTURA ACȚIONARIATULUI

Structura sintetică a acționarilor societății la data de 18 ianuarie 2019

Simbol bursier

CHOB

Capital social

296,504,060.58 lei

C.U.I.960322

Număr acționari

7.243

Valoare nominală

1,26 lei