Suntem un pilon puternic în economia României

În 2021 continuăm investițiile în desfășurare și va fi elaborată strategia de dezvoltare care va include noile investiții pentru perioada următoare.

Programul de investiții al Sucursalei Râmnicu Vâlcea pentru anul 2021 este de 16.6 mil. euro. Valoarea totală a investițiilor prevăzute pe platforma Borzești este de circa 7.4 mil. euro și vizează: construirea/amenajarea de instalații noi pentru diversificarea gamei de produse și extinderi de capacități, precum și alte investiții pentru modernizare și mentenanța capacităților de producție curente.

Ce ne așteaptă în 2030?

Credem că acțiunile responsabile în numele sustenabilității vor fi cheia care deschide viitorul. Companiile trebuie să-și revizuiască procesele astfel încât să asigurăm cu toții un impact minim asupra viitorului.

Monitorizarea permanentă a planurilor noastre energetice și de reducere a emisiilor de carbon urmărește să garanteze excelența operațională a proceselor noastre, care este fundamentală pentru progresul către obiectivul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră până în 2030 și de eliminare totală până în 2050.

Motorul succesului este inovația

Suntem pionieri în multe dintre acțiunile noastre și nu ne vom opri niciodată din a căuta cea mai bună soluție pentru nevoile clienților noștri și pentru România.

Am dovedit că suntem dedicați misiunii noastre prin adaptarea rapidă la condițiile generate de pandemie. La semnele timpurii ale apariției virusului în România am crescut capacitatea de producție și am lansat un nou produs biocid „gata de folosit”, hipocloritul de sodiu în soluția de 1,25%. Produsul este autorizat ca biocid și are acțiune dezinfectantă și virucidă, inclusiv împotriva noului Coronavirus. Astfel, ne propunem să fim mereu în alertă și să continuăm să inovăm creând produse de care clienții noștri au nevoie.